Matrícula: 13 a 17 de juliol

El procés de matriculació dels nens i nenes que han estat assignats al centre es realitzarà de manera TELEMÀTICA enviant tota la documentació a l’adreça de correu de l’escola entre el 13 i 17 de juliol. No serà necessari fer-ho presencialment.

Veure informe d’alumnes assignats en primera petició.

Veure informe d’alumnes en llista d’espera.

Al llarg del 8 de juliol, les famílies que els seus fills/es han estat assignats/des a l’Escola La Serreta, amb indicació de la primera petició, rebran un correu amb tota la informació i documentació necessària per fer la matrícula.

Si en algun cas, alguna família no pogués fer arribar la documentació mitjançant el correu electrònic de l’escola, podrà realitzar el procés de matrícula al propi centre dins del termini establert (13 al 17 de juliol sempre en horari de matí). Si es donés aquesta situació serà necessari demanar cita prèvia mitjançant el correu o el telèfon del centre i tenint en compte mesures de prevenció necessàries per tal que es pugui dur a terme el procediment en condicions de seguretat. Si hi hagués algun cas, des de l’escola us informarem degudament d’aquestes mesures.

Correu i telèfon d’escola: a8061063@xtec.cat / 935406427

Horari d’atenció: 9 a 13:30.

Més informació.

Veure places ofertades a l’Escola La Serreta (codi de centre 08061063).

Quant a escolaserreta

Som una escola pública d'Ed. Infantil i Primària molt arrelada al municipi d'Alella. Ens considerem un centre educatiu en transformació que estem vivint i compartint aquest procés amb la resta de la comunitat educativa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.